About

Lenjeriile de pat ajuta la aranjarea camerei de odihna, in asa fel intrucat sa fie in corespndenta cu toata ambianta si modul de ornament ales.

Achizitionand lenjerii de pat din bumbac moderne si calitative, va rasfatati, in primul rand de dumneavoastra.  Sunteti in stare de a tria asternuturile de pat cele mai scumpe pentru a constitui patul perfect, matase, ranforce, bumbac satinat. Insa, pentru ca sunt durabile si commode, des sunt triate lenjeriile de pat din bumbac. Aceste lenjerii de pat din bumbac sunt complet hipoalergenice si infatiseaza mladierea speciala acestui material.

Se cuvine avut in vedere faptul ca lenjeriile de pat din bumbac se cuvine sa dureze ani si ani de zile! Prin urmare, in opinia mea cred ca este considerabil sa investim in materiale de calitate.

Selectionarea tonurilor sau a desenelor aplicate atarna de simtul estetic fiecaruia si in special  de obiectele de amenajare din casa. Pentru cei care poseda o camera unicolora, modelele pentru lenjerii de pat pot fluctua foarte mult. Pentru cei care au deja o aranjare mai nuantat, cel mai bine este sa aleaga modele netede, neutre sau care se suprapun.

Tesaturile de pat de bumbac sunt bine stimate de oameni peste tot. Aceste materiale poseda in intotdeauna diferite calitati insemnate. Nu este nici un secret faptul ca patul facut dintr-un bumbac a fost fara incetare evaluate pentru ca ii accepta trupului sa respire, si nu exista reactii adverse pentru pielea umana. Mai mult decat atat, tesaturile din bumbac de calitate este foarte durabil. Aceste lenjerii de pat din bumbac persista la numeroase spalari rapide si apoi { va ramane intact|vor dura mai mult|se vor mentine|vor tine mai mult] si isi va pastra aspectul original.

Bumbacul  este cel mai cunoscut in lumea fibrelor textile. Bumbacul face parte din categoria de fibre naturale, care sunt de origine vegetala. Fibrele de bumbac pot fi utilizate ca fir independent pentru a provoca variat obiecte, de pilda camasi si lenjerii de pat, sau in combinatie cu alte fire care acorda persistenta obiiectelor.  Lenjeriile executate din 100%  bumbac sunt  mladioase si higroscopice, ceea ce constituie produsul comod in timpul aplicarii.

Proprietațile pozitive ale bumbacului – cresc in mediu liber,sunt hipoalergenice, absorb umezeala, sunt moi iar tesatura confortabila nu irita pielea, are o permeabilitate cu doua sensuri de aer si umiditatea este usor absorbita, nu creaza electrificarea.

Proprietati negative ale bumbacului – un grad ridicat de contractie, se sifoneaza foarte rau, rezistenta la abraziune scazuta dupa spalari frecvente ( pierde rapid aspectul ), are uscare lenta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: