Trident a devenit cel mai mare Home Textile unitate de producție integrată în lume

17 Oct

Trident Ltd., compania nava amiral a Trident Group, a anuntat de stabilire a piatră de temelie a instala două unități de filare cu 1.76 lakh capacitatea de axe și o unitate de foi cu 500 de războaie de țesut în Budhni în Madhya Pradesh, la o investiție de Rs.1, 667 crore să producă în jurul 40.000 TPA din fire de bumbac suplimentar de numărul mare și valoarea adăugată soiuri și 50 de milioane de metri de foi pe an.

Compania va implementa aceste unități într-un mod progresiv și unitățile ar deveni complet operațional până în septembrie 2015.

Mesaj începerea acestor facilități, combinate cu accent mai mare pe valoarea produse și soluții end-to-end textile, compania are în vedere îmbunătățirea în realizări și marjele adăugate.

Păstrarea pasul cu tehnologia, compania a incheiat un parteneriat cu cei mai buni furnizori globali de tehnologie, cum ar fi Karl Mayer, Toyota, Staubli, Benninger, Rieter, Muratec, LMW, Trutzschler, Oerlikon, Savio, etc, pentru extinderea și planurile de diversificare.

Mesaj extinderi în curs de desfășurare, Grupul de așteptat pentru a oferi locuri de muncă pentru mai mult de 25.000 de familii din toate verticalele de business. Produsul va crește la 700 de războaie de țesut de producție 360 ​​de milioane de bucăți de prosop / an, 500 de războaie de țesut de producție de 50 de milioane de metri de foi / an, 6 lakh axe de producție de 150.000 de tone de bumbac și fire în amestec / an și 140 MW de energie captiv. Acest lucru va face Trident una dintre cele mai mari textile de casa, printre care si lenjerii de pat  nit integrate de producție din lume.

Principalul obiectiv al Trident Group, cu un adaos de aceste facilități, ar fi pe valoarea adăugată fire de segment de nisa de pe piețele internaționale high-end, și pe ofera o gama completa de produse textile de origine pentru clienți globali raspandit in intreaga lume. Acesta va răspunde, de asemenea, la cerințele clienților interni de top-notch.

Trident Corporation Ltd., o companie asociat al Trident, a anuntat, de asemenea, de stabilire a piatra de temelie a deschis Project sale Fire End în Budhni în Madhya Pradesh. Proiectul va avea o capacitate de 1.920 rotoare și producția planificată de aproximativ 10.000 de TPA, cu o investiție de Rs.60 crore. Acest proiect este de așteptat să fie finalizată până în iunie 2014.

Comentand cu privire la planurile de extindere, Trident președintele Grupului Rajinder Gupta a spus, „Cu aceasta expansiune, ne-am propus să se extindă aria de acoperire la alte țări importante care formează o bază solidă pentru națiunea noastră concurente, și anume, China, Turcia și Pakistan …. Cu un accent crescut pe produsele cu valoare adăugată combinate cu diferite măsuri de optimizare a costurilor in curs de desfasurare, noi credem că această extindere va fi un pas înainte spre obiectivul nostru de a înregistra o performanță puternică și furnizarea de randamente mai bune pentru acționarii noștri. „

Dormitor decorat in bejuri calde 4

Dormitor decorat in bejuri calde 4

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: