Cuverturi de pat matlasate din bumbac

26 Aug

Cuverturi de pat matlasate din bumbac

Cuverturi de pat matlasate sunt marfuri textile care ajuta la renovarea si ornamentarea unei camere de culcare. Cu magazinul nostru online va ve-ti schimba camera intr-un dormitor regal!  Acest lucru este un corp apreciabil in varietatea panzelor din casa. Daca nu se face un accord intre accesoriile textile din casa, de pilda culorile fetei de masa, perdele, scaunele tapitate, pernele de decor si asa mai departe, camera va arata jenanta si fara gust.

Cuvertura de pat matlasate indeplineste 2 mari sarcini:

In primul rand, cuvertura de pat matlasata este un mediu superb pentru casa. Cuverturi de pat matlasate cu broderie, organza vor transforma incaperea  intr-un veritabil casa regal.

In al doilea rand, aceste cuverturi de pat matlasate pazeste lenjeria de pat de praf si murdarie. Acest lucru este valabil mai ales in orase, in cazul in care concentratia de particule in aer depaseste toate standardele. Datorita lor, veti spala asternutul de pat mai rar.

Cuverturi de pat matlasate sunt concordante in orice dormitor, in orice parte a apartamentului. In apartament sunt folosite pentru design dar si pentru a ascunde patul de privirile musafirilor in camera de zi. Cuvertura de pat matlasata este utilizata si pentru a apara obilierul tapitat impotriva uzurii.

In ziua de azi, piata de textile interna propune o mare categorie de cuverturi de pat matlasate, care nu se deosebeste doar in scopul lor, ci, de asemenea, tesaturile din care sunt facute, colorate, forma si dimensiunea produselor. Trebuie spus ca, fara o cuvertura de pat matlasata interiorul incaperii nu va fi armonioasa si completa.

Optarea materialului utilizat pentru cuverturi de pat matlasate poate fi orice, iar asta depinde numai de gustul si preferintele personale. Acestea pot fi din bumbac, satin, satin si chiar de blana falsa. Broderia fina de mana, finisajele decorative, forme neobisnuite geometrice – toate acestea pot face piesa principala al cuverturi de pat matlasate si decorul elegant al dormitorului.

Cuverturi de pat matlasate de culoare poate spune multe despre proprietarul sau. Portocaliu si galben sunt alegerea savarsita pentru persoane active si vesele, rosu este culoarea pasiunii, albastru si verde sunt culori calmante. Culoarea neagra provoaca inca controverse printre psihologi, unii dintre ei cred ca proprietarii doresc sa inchida cortina neagra a lumii, in timp ce altii spun ca negrul este culoarea oamenilor increzatori. Alegerea corecta a cuverturii de pat va depinde in mare masura de alte elemente din interior.

Cuverturi de pat matlasate din bumbac

Cuverturi de pat matlasate din bumbac

Lenjerii de pat de lux pentru un somn odihnitor

Anunțuri

Un răspuns to “Cuverturi de pat matlasate din bumbac”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cuverturi de pat pentru dormitoare deosebite | Asternuturi de pat - Septembrie 4, 2013

    […] Cuverturi de pat matlasate din bumbac […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: