Cuvertura de pat frumoasa, speciala

9 Aug

Cuvertura de pat frumoasa, speciala

Cuverturi de pat sunt tesaturi textile care sunt intrebuintate la modernizarea si decorarea unei camere de culcare. Cu magazinul nostru online va ve-ti modifica camera intr-un dormitor regal!  Acest lucru este un constituent insemnat in categoria panzelor din casa. Daca nu se face un accord spre accesoriile textile din incapere, e exemplu culorile lenjeriei de masa, perdele, scaunele tapitate, pernele de decor si asa mai departe, casa va parea jenanta si fara gust.

Cuvertura de pat frumoasa, speciala realizeaza 2 mari calitati:

In primul rand, cuvertura de pat este un decor ireprosabil pentru dormitor. Cuverturi de pat cu broderie, organza vor face incaperea intr-un autentic camera regal.

In locul secundar, aceste cuverturi de pat pazeste asternutul de pat de praf si murdarie. Acest lucru este valabil mai ales in orase, in cazul in care concentratia de particule in aer depaseste toate standardele. Favorabil lor, veti spala lenjeria de pat mai rar.

Cuverturi de pat

sunt corespunzatoare in orice camera, in orice parte a apartamentului. In casasunt intrebuintate pentru design dar si pentru a ascunde patul de privirile musafirilor in camera de zi. Cuvertura de pat este intrebuintata si pentru a feri obiectul tapitat impotriva abraziunii.
In ziua de azi, piata de textile interna propune o mare diversitate de cuverturi de pat, care nu se deosebeste numai in scopul lor, ci, de asemenea, panza din care sunt facute, colorate, forma si dimensiunea marfurilor. Trebuie spus ca, fara o cuvertura de pat interiorul apartamentului nu va fi armonioasa si completa.
Selectionarea tesaturii intrebuintat pentru cuverturi de pat poate fi orice, iar asta depinde numai de gustul si preferintele personale. Acestea pot fi din bumbac, satin, satin si chiar de blana falsa. Broderia fina de mana, finisajele decorative, forme neobisnuite geometrice – toate acestea pot face piesa principala al cuverturi de pat si decorul elegant al dormitorului.
Cuverturi de pat de culoare poate spune multe despre proprietarul sau. Portocaliu si galben sunt optiunea ideala pentru persoane active si vesele, rosu este culoarea pasiunii, albastru si verde sunt culori calmante. Culoarea neagra provoaca inca controverse printre psihologi, unii dintre ei cred ca proprietarii doresc sa inchida cortina neagra a lumii, in timp ce altii spun ca negrul este culoarea oamenilor increzatori. Alegerea corecta a cuverturii de pat va depinde in mare masura de alte elemente din interior.

Lenjerii de pat animal print

Cuvertura de pat frumoasa, speciala

Cuvertura de pat frumoasa, speciala

Anunțuri

Un răspuns to “Cuvertura de pat frumoasa, speciala”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lenjerii de pat moderne pentru dormitoare moderne | asternuturi de pat - August 10, 2013

    […] Cuvertura de pat frumoasa, speciala […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: