Cuverturi de pat – modernizeaza locuinta

24 Iul

Cuverturi de pat – modernizeaza locuinta

Cuverturi de pat sunt produse textile care ajuta la modernizarea si decorarea unei camere de culcare. Cu magazinul nostru online va ve-ti modifica dormitorul intr-un dormitor regal!  Acest lucru este un constituent valoros in varietatea materialelor din dormitor. Daca nu se face o intelegere intre accesoriile textile din apartament, e exemplu nuantele lenjeriei de masa, perdele, scaunele tapitate, pernele de decor si asa mai departe, incaperea va parea stingheritoare si fara gust.

Cuvertura de pat infaptuieste 2 mari functii:

In primul rand, cuvertura de pat este un cadru superb pentru dormitor. Cuverturi de pat cu broderie, organza vor modifica camera  intr-un veritabil dormitor regal.

In locul secundar, aceste cuverturi de pat ocroteste lenjeria de pat de praf si murdarie. Acest lucru este valabil mai ales in orase, in cazul in care concentratia de particule in aer depaseste toate standardele. Multumita lor, veti spala lenjeria de pat mai rar.

Cuverturi de pat sunt concordante in orice incapere

Cuverturi de pat sunt concordante in orice incapere, in orice parte a apartamentului. In dormitorsunt utilizate pentru design dar si pentru a ascunde patul de privirile musafirilor in camera de zi. Cuvertura de pat este intrebuintata si pentru a pazi obilierul tapitat impotriva abraziunii.

In momentul de fata, piata de textile interna ofera o mare diversitate de cuverturi de pat, care nu variaza numai in scopul lor, ci, de asemenea, tesaturile din care sunt facute, colorate, forma si dimensiunea marfurilor. Trebuie spus ca, fara o cuvertura de pat interiorul dormitorului nu va fi armonioasa si completa.

Desemnarea tesaturii utilizat pentru cuverturi de pat poate fi orice, iar asta depinde numai de gustul si preferintele personale. Acestea pot fi din bumbac, satin, satin si chiar de blana falsa. Broderia fina de mana, finisajele decorative, forme neobisnuite geometrice – toate acestea pot face componenta principala al cuverturi de pat si decorul elegant al dormitorului.

Cuverturi de pat de culoare poate spune multe despre proprietarul sau. Portocaliu si galben sunt optiunea ideala pentru persoane active si vesele, rosu este culoarea pasiunii, albastru si verde sunt culori calmante. Culoarea neagra provoaca inca controverse printre psihologi, unii dintre ei cred ca proprietarii doresc sa inchida cortina neagra a lumii, in timp ce altii spun ca negrul este culoarea oamenilor increzatori. Alegerea corecta a cuverturii de pat va depinde in mare masura de alte elemente din interior.

Lenjerii de pat din diverse materiale textile

Cuverturi de pat - modernizeaza locuinta

Cuverturi de pat – modernizeaza locuinta

Reclame

2 răspunsuri to “Cuverturi de pat – modernizeaza locuinta”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lenjerii de pat animal print | asternuturi de pat - Iulie 30, 2013

    […] Cuverturi de pat – modernizeaza locuinta […]

  2. Cuvertura de pat frumoasa, speciala | asternuturi de pat - August 9, 2013

    […] Cuverturi de pat – modernizeaza locuinta […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: