Cuverturi de pat – produse textile pentru dormitor

21 Iul

Cuverturi de pat – produse textile pentru dormitor

Cuverturi de pat sunt produse textile care sunt utilizate la modernizarea si impodobirea unei camere. Cu magazinul nostru online va ve-ti modifica camera de culcat intr-un dormitor regal!  Acest lucru este o piesa pretios in clasa materialelor din incapere. Daca nu se face un accord intre accesoriile textile din camera, e exemplu nuantele fetei de masa, perdele, scaunele tapitate, pernele de decor si asa mai departe, incaperea va arata stingheritoare si fara gust.

Cuvertura de pat infaptuieste 2 mari valori:

Mai presus de orice, cuvertura de pat este un cadru extraordinar pentru dormitor. Cuverturi de pat cu broderie, organza vor preface apartamentul  intr-un veritabil dormitor regal.

In al doilea rand, aceste cuverturi de pat fereste lenjeria de pat de praf si murdarie. Acest lucru este valabil mai ales in orase, in cazul in care concentratia de particule in aer depaseste toate standardele. Favorabil lor, veti spala lenjeria de pat mai rar.

Cuverturi de pat sunt corespunzatoare in orice dormitor, in orice parte a apartamentului. In apartamentsunt utilizate pentru design dar si pentru a ascunde patul de privirile musafirilor in camera de zi. Cuvertura de pat este intrebuintata si pentru a ocroti obilierul tapitat impotriva abraziunii.

Fara o cuvertura de pat interiorul incaperii nu va fi armonioasa si completa

In present, piata de textile interna da o mare diversitate de cuverturi de pat, care nu se diferentiaza numai in scopul lor, ci, de asemenea, panza din care sunt facute, colorate, forma si dimensiunea produselor. Trebuie spus ca, fara o cuvertura de pat interiorul incaperii nu va fi armonioasa si completa.

Optarea tesaturii folosit pentru cuverturi de pat poate fi orice, iar asta depinde numai de gustul si preferintele personale. Acestea pot fi din bumbac, satin, satin si chiar de blana falsa. Broderia fina de mana, finisajele decorative, forme neobisnuite geometrice – toate acestea pot face piesa principala al cuverturi de pat si decorul elegant al dormitorului.

Cuverturi de pat de culoare poate spune multe despre proprietarul sau. Portocaliu si galben sunt alegerea ideala pentru persoane active si vesele, rosu este culoarea pasiunii, albastru si verde sunt culori calmante. Culoarea neagra provoaca inca controverse printre psihologi, unii dintre ei cred ca proprietarii doresc sa inchida cortina neagra a lumii, in timp ce altii spun ca negrul este culoarea oamenilor increzatori. Alegerea corecta a cuverturii de pat va depinde in mare masura de alte elemente din interior.

Cele mai populare seturi pentru a dormi confortabil

Cuverturi de pat - produse textile pentru dormitor

Cuverturi de pat – produse textile pentru dormitor

Reclame

Un răspuns to “Cuverturi de pat – produse textile pentru dormitor”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lenjerii de pat din diverse materiale textile | asternuturi de pat - Iulie 22, 2013

    […] Cuverturi de pat – produse textile pentru dormitor […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: