Pat Cele mai populare seturi pentru a dormi confortabil

12 Iul

De multe ori avem mare grijă în selectarea de mobilier și accesorii pentru locul nostru de odihnă și nu ia în considerare detaliile atunci când selectarea „rochie” pentru cele mai importante mobilier: pat. Ei bine, poti sa te uiti acum pe cele mai populare seturi de lenjerie de pat , care va face o diferenta. Aceasta este o modalitate foarte bună de a asigura suficient de somn.

Dormitorul ar trebui să fie un loc de relaxare, liniște și odihnă, și că în cadrul aceleiași a petrecut mai mult de o treime din viața noastră. Prin urmare, este esențial să știi alege bine și nu face greșeli atunci când decorarea acest spațiu important. Desigur, noi ar trebui să acorde atenție la pat atunci când decorarea. După cum vă pot spune, aceasta ocupa o mare parte a camerei vizual vorbind.

lenjerie de pat

lenjerie de pat

 

Factorii de bază, să ia în considerare atunci când cumpără lenjerie de pat sunt: ​​calitatea produselor, culorile si stilul care se potriveste gustul dvs. și decorul camerei. În mod ideal, ar trebui să alegeți lenjerie de pat și pături (plapuma, plapumă, perne), de cea mai înaltă calitate în limitele mijloacelor dumneavoastră. Rețineți că 100% foi de bumbac sunt foarte confortabile și rece, care va duce la o mai bună calitate a somnului. Mixul (bumbac și poliester) contribuie la caracterul practic și confort, care rid mult mai puțin. Mătase și satin sunt mai delicate, dar, de asemenea, oferă răcoare și confort în timp ce eleganta si stil. Pentru a profita de seturi de lenjerie de pat populare rețineți următoarele:

– Culoare: Un factor de luat în considerare, deoarece acestea influenteaza subliminal, dar semnificativ, în starea de spirit. De culori sau modele, contraste vii între culorile deschise și cele închise, da dinamism pentru a face dormitorul dvs. un loc mai interesant spațiu. Pe de altă parte, folosind culori deschise sau pastelate, generează un efect mare de relaxare și de relief vizual.

lenjerie de pat.2

lenjerie de pat.2

– Stil: În cele din urmă, am observat că în meciul pat sau contrast armonios cu culorile si formele de alte piese de mobilier și accesorii din camera, cum ar fi dulap, scaune, covoare, etc

Cheia este de a crea un spațiu pentru a vă relaxa, în timp ce reprezintă personalitatea  set lenjerie de pat de  nunta aveți de gând să cumpere și utilizarea.

 

 

Anunțuri

Un răspuns to “Pat Cele mai populare seturi pentru a dormi confortabil”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cuverturi de pat – produse textile pentru dormitor | asternuturi de pat - Iulie 21, 2013

    […] Cele ma […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: